no aattelin nyt ottaa aiheeks unelmavartalon.

large%20%2827%29-normal.jpg

jokasellahan on siis oma käsitys siitä, mimmonen on unelmavartalo, ja jokaisella se on erilainen (surprise!)

large%20%2834%29-normal.jpg

mun käsitys unelmavartalosta on isot ja pyöreet tissit, kiinteet kädet, maha ja jalat, ja iso, kiintee ja pyöree pylly! 

large%20%2824%29-normal.jpg

moni (mukaan lukien minä) haluis että unelmavartalonsa sais sillai sormianapsauttamalla. *NAPS* ja ois hoikka.
*NAPS* ja ois isot tissit
*NAPS* ja ois pyöree pylly
*NAPS* ja suklaa laihduttas..
mutta *NAPS* mitään ei tapahu.. sen eteen pitäs tehä töitä, mut yleensä se menee siihen pariin lenkkeilyyn ja äh, ei jaksakkaa!

large%20%2837%29-normal.jpg

mutta onks se sit pakollista olla hoikka ja lihaksikas ja muutenki näitten median asettamien vaatimusten mukanen? no ei tietenkää, mut silti me kaikki siihen pyritään...
mun mielestä moni nainen on kauneimmillaan kurvikkaana, muodokkaana, ISONA, "läskinä" ja mitä ikinä ovatkaan. large%20%2835%29-normal.jpg

mulla on eräs ystävä, joka varmasti itsensä tunnistaa tästä, jos tätä sattuu lukemaan.. no kuitenkin tämä tyttö on erittäin kaunis, tummine hiuksineen ja sinisine silmineen. Moni varmasti hukkuu jo pelkästään tän tytön silmiin! ja ne kiharat hiukset vielä korostaa niitä silmiä, kuin taulunkehykset kaunista taideteosta. no mutta, tää tyttö kuitenkin pitää itseään ihan rumana ja läskinä ja kaikkee. no onhan tää tyttö hieman sellanen, miten sen nätisti sanois, "isompi" kun vaikka meidän kukkakeppi-kaveri jolla ei muotoja oo yhtään (älä muru suutu jos luet tän♥) mutta kun tällä tytöllä on se "ylimääränen" asettunu todella kauniisti ja tasasesti joka puolelle. tää tyty ei oo vaan sellain muodoton möhkäle, vaan muodokas nuori naisen alku. hänellä on isot ja kauniit tissit, vaikka niissä raskausarpia oliskin. ja hänellä on kuitenkin muuhun vartaloon nähden kapea vyötärö ja hän on muutenkin sopusuhtainen. ja kaiken tän lisäksi hällä on ihana pylly!

large%20%287%29-normal.jpg

tääkin tyttö päätti alkaa laihduttaa ja olla syömättä ja kaikkee. mut hei, miks? 
kaikki me rakastetaan ruokaa, ja se tekee meijät ilosiks, koska se on niin hyvää. miks me ei sit saatas syödä sitä? koska me halutaan kiduttaa itteemme? jos sä oot syömättä ja laihdut vaikka 10kiloa, niin sit kun sun on pakko jossain vaihees alkaa syömää ettet kuole, ni lihotki takasin 20kiloo. tai pahemmas tapauksessa se voi kehkeytyy syömishäiriöks, ja sitä kautta koituu sun kohtaloks (=kuolema)

tumblr_lnapmjZxe81qio0vqo1_500_large-nor

mutta en nyt ala paasaa noin ankeista. nyt mun piti puhuu vartaloista. mä ite rakastan pyllyjä, kaiken mallisia pyllyjä, miesten, naisten, ihan sama, mutta pyllyjä! musta ne on vaan niin kauniita. kaikki aina puhuu näistä heppatyttö-pyllyistä, mutta mun tilastojen mukaan juoksijoilla ja pyöräilijöillä on parhaimmat pyllyt (miettikää siis miks mun ainoot urheilut on juoksu ja pyöräily ;) hehe) 

large%20%2821%29-normal.jpg

mut niin, omasta mielestäni sitä kokoa ei kannata alkaa säätelee, eli jos on lihava niin ei tartte alkaa laihduttaa, enemmän sellasta "kiinteytystä", lihasta ja sellasta. pieniä muutoksia. esim. jos ennen ei liikkunu yhtää, ni käy vaikka kerran viikossa salilla, pienellä lenkillä tai jotain. ja ne venytykset, ne meinaa jäädä aina kaikilta! ja niitä kannattaa tehä ihan sillee et ennen ja jälkee sen suorituksen venyttelet kaikki paikat, ja jos joku kipeytyy silti, niin silti kannattaa venytellä! ite nostelin tossa ulkona siit sellasesta penkistä ja sit venyttelin kädet, ni silti seuraavaan aamuun "tissilihakset" kipeenä.. ei muuta kun venyttelyy niin kauan et helpotti. ei sen kivun kans pysty, eikä tarviika, elää..  tai sit voi ihan alotella vaikka näillä perusjutuilla; punnerrukset, kyykyt, istumaannousut, ihan mitä vaan. ja jos lähistöltä tai kotoota löytyy rappusia, niin niitä kannattaa juosta! hyvää pyllytreenii, ja nostattaa nopeesti tota yleiskuntoo! 

c578e8f29bfce15e563e6382c64931d4_large-n

kuvat: we♥it

noh, toivon et tää pääidea tuli tästä julki.. laittakaa kommenttii tulee, vähä mielipidettä postauksesta ja tuolta sivusta löydätte linkit facebookkiin, instagramii, we♥it:ii ja ask.fm:ää. myös sähköpostii saa ottaa yhteyt: mulpero@gmail.com

toivottavasti piditte, ja saa ehdotella tulevia aiheita! :)